ENERGISET TERVEISET!

Tässä esittäytyy Jaana Koskinen, perheen äiti Jyväskylästä, ja joka on viimeisien vuosien aikaan hurahtanut hyvinvointiin. Eikä se ole yhtään huonompi juttu, vaan päinvastoin koen että myös itsestään huolehtiminen on perhe- arjessa erittäin tärkeä juttu. Kun vanhemmat ovat hyvinvoivia, kaikilla on parempi olla. Mieli on hyvä. Oletko sinä miettinyt mistä sinun hyvinvointisi rakentuu? Itselläni nousee uni ja palautuminen arjen kiireestä isoiksi merkittäviksi asioiksi liikunnan ja ravinnon ohelle. Myös peräänkuulutan sitä omaa aikaa lapsiperheisille, jolloin saa ladattua akkuja. Tasapaino kaikessa elämän osa-alueissa pitää stressin kaukana, ja jos stressiä pukkaa, niin siihen auttaa minulla ainakin mielen rentouttaminen. Lisäksi ylläpidän hyvinvointiani hyvillä Foreverin tuotteilla, muun muassa laadukkailla täydennysruoilla (vitamiinit ym.) ruokavaliotani tukemaan ja koska tykkään myös liikkua niin käytän myös liikuntaa tukevia tuotteita. 

Miten mä päädyin innostumaan hyvinvoinnista entistä enemmän?

Minulla löytyy kotona siis kolme alle kouluikäistä poikaa, ja heidän parissaan päivät kuluvat vauhdikkaissa merkeissä. Ensimmäisen poikani syntymän jälkeen tajusin todellisuuden, että ikää tässä kaikille vaan lisää tulee, ja vuosia ei tule saamaan itseltään pois. Olin kieltämättä melkoisen laiska ja rapakuntoinen, sekä hurjan väsynyt, joten en kiinnittänyt asiaan liiemmin huomiota, vaan koitin selvitä päivistä.

Toisen poikani ollessa pieni, haeskelin ajatuksen tasolla ja haaveissani elämääni hyvinvointia. Toivoin, että voisin kotona lapsia hoitaessa vaikuttaa paremmin omaan hyvinvointiini. Aloin tietoisesti liikkua enemmän ja kiinnittää muun muassa myös ruokailuihin huomiota. Se oli paras päätös vuosiin! Koin niin voimakasta voimaantumisen tunnetta sillä omalla vapaa- ajalla, kun jätin lapset isänsä pariin hoidettaviksi, että ne liikunta hetket latasivat minun endorfiini- piikit täyteen! Ja siitä tunteesta tahdoin pitää kiinni. Liike on lääke- pitää niin paikkaansa, ainakin omalla kohdalla. Kun oot lähtenyt liikkumaan mitä tahansa lajia mitä mielesi sillä kohtaa halajaa, niin aina on sen liikunnan jälkeen hyvä olo. Väsymys on kaikonnut kauas tai jos jokin asia on ärsyttänyt tai vaivannut mieltä, niin nekin huolet ovat vähintään puolittuneet liikkumisen ansiosta. 

Toisen poikani ollessa pieni, ja jo inspaantuneena hyvinvoinnin merkityksestä omaan olooni lähdin kiertelemään huhtikuussa 2016 Jyväskylän Paviljongin hyvinvointimessuille ja kuin sattumankaupalla törmäsin Forever- mahdollisuuteen. Aloin tutustua yrityksen tuotteisiin ja liiketoiminta mahdollisuuteen, ja vakuutuin kummastakin. Siinä kohtaa ymmärsin haluavani tulevaisuudessa vaikuttaa myös muiden hyvinvointiin omani ja perheen lisäksi. 

Yhdistän kotiarkeen sopivissa määrin työskentelyä Foreverin parissa, ja kotiäidin näkövinkkelistä ne ajat sijoittuvat lasten nukkuma- aikoihin pääsääntöisesti. Toisinaan taas otan myös lapset toimintaani myös mukaan, ja monesti haluavat olla auttamassa tavaratoimitusten purussa, postitus apuina, tai taitavasti osaavat jo itsekin esitellä muun muassa Gellyn käyttöominaisuuksia! Tämän Forever työn saa jokainen suunnitella omanlaiseksi, ja mitoittaa oman lähtökohdan mukaan. Se tässä onkin parasta, että saat itse määritellä työaikasi ja miten työskentelet tuotteiden ja liiketoiminnan parissa. Minuun saatat törmätä markkinoilla, messuilla tai esittelyissä,- tai sitten tuotteiden parissa ihan kotiympyröissä.

Koen olevani etuoikeutettu saada esitellä laadukkaita ja elämänlaatuun positiivisesti vaikuttavia tuotteita ympärillä olevilleni. Forever työn parissa parasta on ollut huomata itsessään huima kehitys, jota tätä itsenäistä työtä tekemällä olen oppinut. Lisäksi myös lukuisat koulutukset Foreverin kautta, ovat tuoneet aivan uudenlaista tieto-taitoa elämääni. 

Tuotteisiin pääset tarkemmin tutustumaan valikosta tuotteet ja jos sinua alkoi kiinnostamaan ajatus, että sinäkin haluaisit elämääsi hyvinvointituotteiden lisäksi mielekästä hyvinvointilähettilään työtä, niin lue myös yhdessä olemme enemmän valikko ja ota yhteyttä allekirjoittaneeseen:)

Inspiroitunein tunnelmin, 

Jaana Koskinen

+358440463582