HYVINVOINTIALA 

Oletko sinä kiinnostunut omasta liiketoiminnasta hyvinvoinnin parissa?

Kiinnostaisiko sinua saada lisäansioita laadukkaiden Aloe vera- pohjaisten terveys- kauneus ja fitness tuotteiden parissa? Haluaisitko kenties uuden uran hyvinvointituotteiden parissa ja jossa pääset ohjaamaan omaa tiimiäsi? Kaikki nämä ovat mahdollisia sinulle Foreverin parissa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa taustaa alalta, eikä sukupuolella-, iällä tai kansalaisuudellakaan ole merkitystä. Forever tarjoaa tämän mahdollisuuden kaikille. 

Aktiivinen elämä ja itsestään huolehtiminen ovat ajankohtaisia aiheita ja yhä useammat ihmiset kiinnostuvat luonnollisista vaihtoehdoista, jotka antavat heille sekä laatua että tuloksia. Forever on nykyään Skandinavian suurin Aloe veraan perustuvien ravintolisien ja ihonhoitotuotteiden suoramyyntiyritys. 

Hyvinvoinnista ollaan entistä enemmän kiinnostuneita, ja valmiita satsaamaan omaan terveyteen ja hyvään oloon. Hyvinvointi- ja kauneusala on edelleen hurjasti kasvava trendi, ja suoramyyntialan on ennustettu kasvavan räjähdysmäisesti seuraavien vuosien ajan.

Foreverin tuotteilla on 90 päivän täysi asiakastyytyväisyystakuu, jos asiakas ei ole tuotteisiin tyytyväinen, hän saa rahat takaisin. Myös jälleenmyyjälle tuotteiden myyminen on täten riskitöntä.


Yhdessä olemme enemmän

Etsin tiimiini uusia innokkaita persoonia, joilla on omakohtainen intressi hyvinvointiin ja palava halu päästä auttamaan muita hyvinvoinnin parissa. Minusta saat itsellesi kannustavan ja motivoituneen coachin, joten lähde mukaan tiimiin! Lähdetään yhdessä rokkaamaan;) Foreverillä jokainen saa tehdä töitä omaan tahtiin, ja päättää mitä haluaa saavuttaa. Forever antaa sinulle työkalut töihin, jonka toteutuksesta saat päättää sinä itse. Tiimimme rakentuu kannustavasta ja iloisesta yhteishengestä, ja yhdessä olemme enemmän. Jos tahdot, saat myös kehittää itseäsi koulutusten ja webinaarien ja upeiden esimerkkien avuin, lähde inspiroimaan joukkoomme mukaan! 

Ota yhteyttä minuun, niin kerron sinulle lisää


" If someone offers you an amazing opportunity and you're not sure you can do it, say yes- then learn how to do It later".


Tehdään unelmista totta!


Jaana Koskinen +358440463582